Üvegzseb

 

Szerződés neve

(típusa)

Tárgya

Szerződést kötő felek

Szerződés értéke

(nettó)

Szerződés

időtartama

Vállalkozói szerződés

Dózsa útfelújítás

DEBMUT KFT.

14.990,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Hársfa útépítés

DEBMUT KFT.

10.416,- eFt

2006.06.01. – 2007.08.30.

Vállalkozói szerződés

Temető útépítés

DEBMUT KFT.

14.878,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Dózsa-Tulipán útépítés

DUNA ASZFALT KFT.

77.223,- eFt

2009.09.02. – 2009.11.15.

Vállalkozói szerződés

Játszótér

ROYAL-KERT KFT.

7.699,- eFt

2009.10.05. – 2009.10.20.

 

Hírek
beol - Helyi hírek
Rendkívül értékes két pontot gyűjtött be az Orosháza
Okosan, az első félidőben látottaknál sokkal higgadtabban játszott az OFKSE, a vendégek nem igazán tértek magukhoz a sokkból, labdáik sorozatban célt tévesztettek. Döme szépségdíjas góljával hatperces általános gólcsendet tört meg, majd újabb két sikeres megmozdulással már nyolc volt közte. Buday jól forgatta a csapatát, aki győzelemmel debütált a felnőttcsapat kispadján.

Negyvenéves vadászünnep
Ünnepi taggyűlésen ünnepelte pénteken az Orosháza-Kardoskút Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság fennállásának 40. évfordulóját.

Bécsi keringő, majd közös tánc - szalagavató volt Gyulán
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma szalagavató ünnepséget rendezték pénteken.

Húsz éve alakult a békéscsabai szervezet
Idén húszéves a Nagy Imre Társaság békéscsabai szervezete, ebből az alkalomból gyűltek össze a tagok pénteken a Fekete Pál Gyűjteményben és ünnepelték meg a jeles évfordulót.

Közösségfejlesztés az Almásy-kastélyban
A rendezvényszervezés protokollja címmel rendezett civil szervezeteknek szóló konferenciát a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete Gyulán, az Almásy-kastélyban.

A Kiscsillag Gyulán
Gyulán koncertezik szombaton este az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Kiscsillag. Lovasi Andrásék a Kultur Cafe Klub vendégeiként a Vigadóban muzsikálnak december 3-án. (x)

Minden csabai gyermeknek legyen saját kolbásza
A Csabai Kolbászklub Egyesület új kezdeményezéssel nyitotta meg az idei disznóvágási szezont. A város vezetésének támogatásával indított akció célja, hogy valamennyi békéscsabai iskolás legalább egy alkalommal készíthesse el és kóstolhassa meg a saját csabai kolbászát. Ennek érdekében iskolai képzés során, gyakorlati bemutatókkal fűszerezve kívánják népszerűsíteni a kolbászkészítést. 

Költöznek a kastélyból, épül az iskola Geszten
Javában zajlanak a munkálatok Geszten, a Kossuth utcában, ahol elkezdődött az általános iskola építése is az óvodát, konyhát és étkezdét érintő fejlesztés után. A Tisza-kastély felújítása az általános iskola kiköltözését követően kezdődhet meg, várhatóan a jövő év második felében.

Kovács Mihályné az életért tartja a karját
Az Egészségügyi Minisztérium által egykoron alapított Pro Vita-díjat vehette át a minap Budapesten, a véradók napi ünnepségen a gyomaendrődi Kovács Mihályné, Balog Zoltán emberi erőforrás minisztertől. Az elismerést az élet mentésében tanúsított példamutató magatartásáért kapta. Aranka asszony több mint 40 év alatt már 105-szörös véradó, évtizedek óta részt vesz a véradások lebonyolításában is. Lapunknál ő a hét embere.

Megérdemelt csabai győzelem a szezonzárón
A Dabas elleni szerdai 4—0-ás siker után újabb mérkőzést játszott pénteken a Békéscsaba 1912 Előre II.

Tíz-tizenöt mobilt loptak el egy békéscsabai iskolából
Úgy tudjuk, a telefonokat egytől-egyig az intézmény egyik tornatermi öltözőjéből lopták el még a délelőtt folyamán.

Buszpályaudvaron tört-zúzott egy férfi Orosházán
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki Orosházán, a buszpályaudvaron garázdálkodott.

Késnek a vonatok a viharos szél miatt
A szegedi vonalon is fennakadást okoz a viharos szél, Nagykőrös és Kecskemét között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mert megrongálódott a felsővezeték - közölte a Mávinform.

Elütöttek két gyalogost, egyikük életveszélyben
Két településen, Szarvason és Orosházán is közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön. Utóbbi helyen két gyalogost gázolt el egy teherautó.

Már több mint 1200 alkotás érkezett
A dél-békési gyerekek élnek a lehetőséggel, érkeznek a pályamunkák az Adventi Rajz- és Szépírópályázatra. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány 2016-ban ismét karitatív célú alkotói pályázatot hirdetett dél-békési általános iskolások és SNI-s (sajátos nevelési igényű) tanulók számára. Értékes nyeremények várnak a legügyesebbekre, akik alkotásaikkal dél-békési idősek ünnepét is meghittebbé tehetik.

Ajándék az ünnepre Dél-Békésben
Együtt cselekedve egy nemes célért - Erre ösztönöz mindenkit a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány. Cipősdoboz akciójuk keretében a hátrányos helyzetű Dél-Békésben élő gyermekek, családok ünnepét teszik szebbé.

MSZP: aggódnak a főiskoláért
A felsőoktatás létkérdés térségünkben. Az elvándorlás lassításának egy eszköze, amit minden erőnkből támogatnunk kell. Még augusztusban tettünk fel írásbeli kérdést a szaktárcának városunk felsőoktatási intézményének további sorsáról. Válaszukat nem tudtuk megnyugtatónak értékelni — írja lapunkhoz eljuttatott közleményében Miklós Attila, a szocialisták városi elnöke. Mint fogalmaz, számos elképzelés látott napvilágot a közelmúltban, de a „tervek szövögetését” nem követte konkrét cselekvés.

Durva szél tombolt az országban, Békésre is kiadták a figyelmeztetést
Erős, több helyen viharos széllel kezdődik az első decemberi hétvége. Eleinte hózápor is várható, aztán száraz és napsütéses lesz az időjárás. A szél mérséklődik, de többfelé a leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körüli, míg napközben is csak plusz 1 fok körüli értékek várhatók.

Mézes pillanatok Békésben
Több, a mézzel és a méhészekkel kapcsolatos programot tartottak az elmúlt napokban Békés megyében. Kedden Gyulán megtörtént Az év kiváló magyar méze versenyre beérkező minták zsűrizése, csütörtök délután pedig a Mezőberényi Méhészek 80 éve címmel nyílt kiállítás a közép-békési város Orlai Petrics Soma Kulturális Központjának Muzeális Gyűjteményében.

MVP: milliárdos fejlesztésekről döntöttek
— Tizenkét milliárd forintnyi fejlesztésről született döntés a szerdai ülésen — értékelte a rendkívüli közgyűlést a Fidesz sajtótájékoztatóján Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere.

More from Békés megye ...
Megosztások
Untitled Document
Ma
2016. december 3.
Szombat
Ferenc, Olívia

A Nap kel 07:26-kor,
nyugszik 15:55-kor.
Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Teleki Hírek
Közadatkereső
Polgármesteri tájékoztató
Sajtóközlemény
Magyar Államkincstár
Pályázat kereső

www.pafi.hu
Megyei Hírlap
BEOL
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 3
· Legújabb tag: gygy
Képek