Üvegzseb

 

Szerződés neve

(típusa)

Tárgya

Szerződést kötő felek

Szerződés értéke

(nettó)

Szerződés

időtartama

Vállalkozói szerződés

Dózsa útfelújítás

DEBMUT KFT.

14.990,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Hársfa útépítés

DEBMUT KFT.

10.416,- eFt

2006.06.01. – 2007.08.30.

Vállalkozói szerződés

Temető útépítés

DEBMUT KFT.

14.878,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Dózsa-Tulipán útépítés

DUNA ASZFALT KFT.

77.223,- eFt

2009.09.02. – 2009.11.15.

Vállalkozói szerződés

Játszótér

ROYAL-KERT KFT.

7.699,- eFt

2009.10.05. – 2009.10.20.

 

Hírek
beol - Helyi hírek
Oktoberfest Békéscsabán
A jubileumi, 25. Békés Megyei Németek Anyanyelvi és Kulturális Napjának Békéscsaba főtere adott otthont szombaton.

Szárnyra kapott a Békéscsaba, megvan a hatodik győzelem
Nagyon nehezen tudta feltörni ezen a délutánon a vendégek védelmét a békéscsabai együttes, amelynek legalább hat-hét ziccere volt, de azok rendre kimaradtak. A látottak alapján a házigazdák győzelme teljesen megérdemelt. Az Előre zsinórban hatodik győzelmét aratta, úgy, hogy ezeken a mérkőzéseken gólt sem kapott.

Kapás volt a Csabagyöngyénél
Tavalyi győzelmüket megismételték a IV. CSAKK Halfőző Versenyen a Dánfoki Betyárok. A második helyen a Szeghalomból érkezett Sárréti Pákászok gárdája, a harmadikon a Csabai Halasgazdák csapata végzett.

Robbantás Budapesten: a két rendőr volt a célpont
Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak - jelentette be Papp Károly altábornagy.

Kutyaszépségek Orosháza belvárosában
A felelős állatartásra akarják felhívni az orosházi állatvédők és állatbarátok a figyelmet.

A hatos lottó nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Kilencven önkéntes gyakorlatozott Szarvason
Kutyával keresték az eltűnteket, egy jelentős vihart követően járhatóvá tették a bekötőutat, egy megrongálódott ingatlan tetőszerkezetét megjavították és a falait megtámasztották, valamint sérülteket is mentettek - ilyen feladatok vártak a Körös Mentőcsoportra és a járási önkéntes mentőcsoportokra, akiknek a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombaton Szarvason szervezett összevont terepgyakorlatot.

Szlovákiából is érkeztek haluskakészítők
Immáron tizedik alkalommal rendezték meg a haluskanapot szombaton Kondoroson, a Napsugár vendéglőben.

Böczögő Dorina új gyakorlata aranyat ért talajon
Az országos szerbajnoksággal vágtak bele a tornászok a második félévi versenyprogramba.

Több ezres tömeg, hihetetlen mutatványok
Óriási érdeklődés, több ezer érdeklődő előtt rendezte meg szombaton az immáron tizenegyedik Streetfighter Napot a Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület és Bátszi Motor a közép-békési városban. A nagyszabású motoros programon ezúttal is bemutatót tartottak a magyar stuntrider társadalom nagyágyúi, lélegzetelállító, hihetetlennek tűnő mutatványokkal szórakoztatva a közönséget.

Megszerezte első győzelmét az Előre II. az NB III-ban
A hazaiak tipikus egygólos mérkőzésen tartották otthon a három pontot, amihez persze kellettek a gyulai támadók is, akik számos helyzetet hagytak ki a találkozón.

Virtuális világ a falakon belül is
Nem áll meg a virtuális világ a gyulai kiállítóhelyek kapujában. Az elmúlt hetekben a Google Street View rendszerét újonnan kiegészítő See Inside alkalmazás fotózásai zajlottak a gyulai kiállítóhelyeken és a művelődési központban. (x)

Elhagyott mobil: olvasónk mond köszönetet a becsületes férfinak
Berczy János. Így hívják azt az embert, aki megtalálta a telefonom és visszaadta. Ezúton köszönöm a becsületességét. Megnyugtató, hogy vannak még ilyen rendes emberek. Vajon hány Berczy János él itt a városunkban, a megyében, az országban?

Lezuhant a sárkányrepülő, lábát törte a pilóta
Sárkányrepülőjével szenvedett balesetet egy férfi Békéscsabán.

Magyarország a libamáj-előállítás utolsó bástyája
A tenyésztési problémák és a magas költségek miatt Franciaországban már többnyire felhagytak a hízott libamáj előállítással, s a termelők fokozatosan térnek át a kacsamájra. Magyarország maradt a libamáj előállítás utolsó bástyája, ezért nem hagyhatjuk, hogy az ágazat itthon is leépüljön - jelentette ki Erdős Norbert európai parlamenti képviselő a Pannon Fine Food Kft. megtekintését követően, Orosházán.

Hatvankét kilós volt a legnehezebb tök
Rekordérdeklődés mellett rendezte meg a liba és a szőlő jegyében a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület az immáron tizenegyedik Tökmulatságot szombaton, a megye névadó településén, a tájházban. A látogatószám mellett egy másik csúcs is megdőlt, a legnagyobb tök súlya - amit bevittek a programra - meghaladta a 62,5 kilogrammot, s természetesen tulajdonosa, Pap László lett a tökkirály.

A megye egy hétvégéje
Szarvasi lecke a Szeghalomnak.

Több százan rajtoltak az idei Pákász Futamon
Több százan húztak nyúlcipőt, pattantak kerékpárra vagy vettek részt gyalogosan szombaton a harmadik alkalommal megrendezett Pákász Futamon, Szeghalmon. A rendezvény idén is jótékony célokat szolgált: egyrészt segítik a kórház fekvő- és járóbeteg-ellátó egységét, másrészt pedig egy Békés megyei koraszülöttmentő-autó beszerzését.

Apáti győzött, Zahorán második a válogatott versenyen
Öt ország 16 éven aluli atlétái találkoztak egymással szombaton a szlovákiai Nagyszombaton. A hagyományos serdülő viadalon, amelyen Horvátország, Csehország, Magyarország, Szlovénia és Szlovákia legjobbjai mérték össze erejüket, sok egyéni csúcs született. A több értékes helyezést szerző magyar válogatott a lányoknál 216 ponttal az első —, a fiúknál 176-al a második —, és összesítve is a második helyen (394 pont) végzett.

Tálasék készülhetnek az Eb-re a románok ellen
Két maratoni hosszúsági mérkőzést vívott a magyar női válogatott az Európa-bajnoki selejtező 2. fordulójában, a lengyelországi Bielsko-Bialában.

More from Békés megye ...
Megosztások
Untitled Document
Ma
2016. szeptember 25.
Vasárnap
Eufrozina, Kende

A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 17:38-kor.
Holnap Jusztina napja lesz.
Teleki Hírek
Közadatkereső
Polgármesteri tájékoztató
Sajtóközlemény
Magyar Államkincstár
Pályázat kereső

www.pafi.hu
Megyei Hírlap
BEOL
Felhasználók
· Online vendégek: 5

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 3
· Legújabb tag: gygy
Képek