Üvegzseb

 

Szerződés neve

(típusa)

Tárgya

Szerződést kötő felek

Szerződés értéke

(nettó)

Szerződés

időtartama

Vállalkozói szerződés

Dózsa útfelújítás

DEBMUT KFT.

14.990,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Hársfa útépítés

DEBMUT KFT.

10.416,- eFt

2006.06.01. – 2007.08.30.

Vállalkozói szerződés

Temető útépítés

DEBMUT KFT.

14.878,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Dózsa-Tulipán útépítés

DUNA ASZFALT KFT.

77.223,- eFt

2009.09.02. – 2009.11.15.

Vállalkozói szerződés

Játszótér

ROYAL-KERT KFT.

7.699,- eFt

2009.10.05. – 2009.10.20.

 

Hírek
beol - Helyi hírek
OFKSE: hullámhegyek és hullámvölgyek
Hullámhegyet ismét hullámvölgy követte, hazai időkérést követően a váciak zsinórban szerzett három találatával két perccel a dudaszó előtt eldőlt a mérkőzés.

Magabiztos fővárosi győzelem
A péntek esti fővárosi találkozón a párosok összecsapását az Erdért SE kettőse nyerte.

Focista lányok balesete: borzalmas fotók a helyszínről
Fának ütközött egy gépkocsi Békés megyében, Kamut és Kétsoprony között péntek délután. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Úgy tudjuk, az autóban fiatal lányok ültek és valamennyien focimeccsről tartottak hazafelé. Fotók.

Megnyitotta kapuit a vésztői kormányablak
Ünnepélyes keretek között adták át a vésztői kormányablakot péntek kora délután. A beruházást a település saját forrásból valósította meg, az üzemeltetést és a működtetést a Békés Megyei Kormányhivatal Szeghalmi Járási Hivatala végzi.

Focista lányok csapódtak fának, ketten életveszélyben
Egy személyautó fának ütközött a Békés megyei Kamut felé vezető úton, úgy tudjuk, négyen sérültek meg, ketten súlyosan. Meg nem erősített információink szerint a kocsiban fiatal nők ültek, valószínűleg focimeccsről tartottak hazafelé.

Buszvárók és visszafizetett milliók - értékelték a közgyűlést
Sajtótájékoztatókon értékelte Szarvas Péter és a helyi pártok képviselői a közgyűlésen történteket pénteken.

Elmarad a gyulai verseny, véget ért a szezon
Szombaton rendezték volna Gyulán, a Nemzetközi Salakmotoros Páros Bajnokságot, vagyis az Adria Liga sorozat hazai fordulóját, amely az esőzések miatt elmarad. Mindez azt jelenti, hogy a 2016. évi magyar salakmotoros szezon véget ért.

Békéscsabán járt az LMP társelnöke
Megkezdődött a külföldi vendégmunkások betelepítése címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Békéscsabán Szél Bernadett, az LMP társelnöke, országgyűlési képviselő.

Botra támaszkodik, de még mindig humorral gyógyít
Dr. Baja János háziorvost 50 évvel ezelőtt, 1966. október 1-jén nevezték ki Nagyszénásra körzetorvosnak. Az eltelt 50 év alatt szakmai és közszolgálati munkájával kimagasló teljesítményt ért el, mellyel nagyban hozzájárult a település egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez. Az idősek napi ünnepségen a Nagyszénás közszolgálatáért emlékplakettet vette át Nyemcsok János polgármestertől. Lapunk e kerek évforduló kapcsán választotta dr. Baja Jánost a hét emberének.

Fest a babám - különleges program indul Békéscsabán
Egyedülálló kezdeményezés indul novembertől Békéscsabán — hangzott el pénteken a babaArt-Fest a babám! programot részletező sajtótájékoztatón.

Akár életfogytiglant is kaphat a budapesti robbantó
Előzetes letartóztatásba helyezte a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját pénteken a Budai Központi Kerületi Bíróság - ismertette a Fővárosi Törvényszék szóvivője újságírókkal a helyszínen.

Ünnepi programok a megyében
A hősökre emlékezik Békés megye: programok az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján.

Kecsegtet a kecsege
Húsz óra. Ennyit buszoztunk Csabától Gothátig. Még jó, hogy jó sofőröket kaptunk ki. Már csak húsz kilométer választ el bennünket az olimpiától. Nem is akarunk egyből oda menni, felkészülünk a gothiai konyhán, hogy vigyük aztán a versenyműveket az erfurti gasztrofesztre. Amit mindig akkor rendeznek, mint a sportolimpiát, a helyszín viszont itt állandó, Erfurt.

Ellopott egy biciklit, majd eladta kétezer forintért
Ellopott, majd kétezer forintért eladott egy több tízezer forintot érő biciklit egy férfi Békésen. A kerékpárt a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Trafikot akart rabolni, de nem jött össze
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség rablás bűntettének kísérlete és 3 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekménye miatt kezdeményezte annak a 26 éves büntetett előéletű gyulai férfinak az előzetes letartóztatását, aki hétfő este megpróbálta kirabolni az egyik gyulai trafikot.

Békés Megyéért elismerések a közös tótkomlósi ünnepségen
Békés Megye Közgyűlése és Tótkomlós képviselő-testülete az 1956. évi forradalom 60. évfordulója előtt tisztelgő közös ünnepi közgyűlést tartott csütörtökön Tótkomlóson. Ott adtak át a Békés megyéért díjakat és leleplezték a város főterén felállított 1956-os emlékművet.

Szombatig esernyős idő
Szombatig gyakran szükség lesz az esernyőkre, esőkabátokra, több helyen jelentős mennyiségű csapadék hullhat - jelentette az Időkép.

Werk film az Ereklyemúzeum kiállításáról
Az Aradi Ereklyemúzeum felbecsülhetetlen értékű relikviái közül több visszatért az 1848-49-es szabadságharc tisztikara lefegyverzésének helyszínére, a gyulai Almásy-kastélyba. A közadakozásból létrejött gyűjtemény darabjai ekkora számban mindössze ötödik alkalommal tekinthetők meg hazánkban. (x)

3D-s origami: Gábor kezei között más értelmet kap egy papírdarab
Dél-Békés egyik településén szerényen él, s dolgozik egy fiatalember. Mi lakozik a kezében? A kunágotaiak a helyi, amatőr alkotóknak meghirdetett kiállításán derült ki sokak számára: Dudás Gábor kezei között más értelmet kap egy papírdarab. A fiatalember origamizik. Nem is akárhogy! Megmutatjuk.

Konferencia a lelki egészség kapcsán
A lelki egészség világnapja alkalmából több programelemet is felvonultató szakmai konferenciát rendeztek csütörtökön Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban, mintegy 20-30 érdeklődő részvételével.

More from Békés megye ...
Megosztások
Untitled Document
Ma
2016. október 22.
Szombat
Előd

A Nap kel 06:25-kor,
nyugszik 16:45-kor.
Holnap Gyöngyi napja lesz.
Teleki Hírek
Közadatkereső
Polgármesteri tájékoztató
Sajtóközlemény
Magyar Államkincstár
Pályázat kereső

www.pafi.hu
Megyei Hírlap
BEOL
Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 3
· Legújabb tag: gygy
Képek