Üvegzseb

 

Szerződés neve

(típusa)

Tárgya

Szerződést kötő felek

Szerződés értéke

(nettó)

Szerződés

időtartama

Vállalkozói szerződés

Dózsa útfelújítás

DEBMUT KFT.

14.990,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Hársfa útépítés

DEBMUT KFT.

10.416,- eFt

2006.06.01. – 2007.08.30.

Vállalkozói szerződés

Temető útépítés

DEBMUT KFT.

14.878,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Dózsa-Tulipán útépítés

DUNA ASZFALT KFT.

77.223,- eFt

2009.09.02. – 2009.11.15.

Vállalkozói szerződés

Játszótér

ROYAL-KERT KFT.

7.699,- eFt

2009.10.05. – 2009.10.20.

 

Hírek
beol - Helyi hírek
Magabiztosan nyert a megerősített Előre II.
A hazaiak többet támadtak, erőfeszítéseik azonban csak a 34. percben értek góllá.

40 aranykoronás ünnep Pusztaföldváron
A tiszaföldvári Erdős Hanna olimpiai és világbajnok mestercukrász kiállításának a könyvtári megnyitójával vette kezdetét az idei 40 aranykoronás ünnep, vagyis a pusztaföldvári falunap pénteken.

Mindenképpen marad a főiskola Gyulán
Vélhetően másik fenntartó, másik felsőoktatási intézmény részeként, de Gyulán továbbra is mindenképpen megmarad a felsőoktatás — nyilatkozta lapunknak dr. Görgényi Ernő polgármester.

Ványai diószüret
A hozzáértők állítják, jó évet zárnak idén a magyar diótermesztők. A korai érésű magyar fajtákat szeptemberben szüretelték, és a külföldi konkurenciát megelőzve a nemzetközi piacon is megjelentek. Az idei termés nagyobb is, de igazából a minősége kiemelkedő, felülmúlja a korábbi éveket. A prémium terméknek számító magyar dióból, héjasan és tisztítva, évente 1500-2000 tonnát exportálnak. A napokban egy dévaványai dióültetvényest kerestünk fel, akit nem a külföldi piacok meghódítása, a profitszerzés ösztönzi.

Durva lehűlés jön, valahol 10 fok sem lesz
Egy érkező mediterrán ciklon hatására szombat kora estétől dél felől intenzív eső várható - jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Gimis lányok élesztették újra a futás közben rosszul lett fiút
Akadt olyan baleset Békés megyében, amikor fiatal lányok siettek a sérült segítségére, és azzal, hogy szabaddá tették a légútját, jelentősen hozzájárultak a nagyobb baj elkerüléséhez. Máskor egy férfi alkalmazott helyes és eredményes mellkasi kompressziót, amikor egy idős úr elvesztette az eszméletét az utcán. Ami közös mindannyiukban, hogy korábban részt vettek elsősegélynyújtó, illetve újraélesztési tanfolyamon.

Ölelős tolvajt fogtak Békéscsabán
Több ezer forintot zsákmányolt ismerősétől egy közös italozás során egy férfi Békéscsabán. A tolvaj érdekes módszert eszelt ki: úgy tett, mintha táncolni akarna, ezért átölelte a férfit, majd kifosztotta annak zsebeit. Ugyancsak lopás miatt zárt le a napokban egy nyomozást a rendőrség Békéscsabán.

Orosházi útavató Lázár Jánossal
Felújították a 47-es út Hódmezővásárhely és Orosháza közötti 19,7 kilométeres szakaszát, a nettó 7,9 milliárd forintos beruházást szombaton adták át.

Tálas Zsuzsanna: sokan kritizáltak az EL-döntő miatt
Még a nyáron bejelentették Tálas Zsuzsanna leigazolását a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE-nél, ám a válogatott tornái miatt csak ezen a héten kapcsolódhatott be a kétszeres magyar bajnok munkájába.

Vészesen fogy a lakosság Békés megyében
A magyar települések lakónépességének változásáról szóló, elképesztően részletes térképet tett közzé a Lechner Tudásközpont — adta hírül a válasz.hu. Az adatok tanúsága szerint Békés megyében szinte kivétel nélkül minden településen csökken a lakónépesség.

Szente Vajk: zene nélkül nálam nincs színház
Szente Vajk rendezte a Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjátékot, amit a minap mutattak be a Jókai színházban. Azt mondta, ugyanúgy készült a darabra, mint a többire, viszont jelentős pluszt adott számára, hogy első alkalommal rendezhetett Békéscsabán.

Három magyar a klarinétverseny folytatásában
Tizenkét tehetséges fiatal jutott az I. Kovács Béla Nemzetközi Klarinétverseny második fordulójába a csütörtök-pénteki elődöntőt követően. (x)

Halálos gázolás után újabb súlyos baleset Békésben
Pár órával a 44-es főúton történt halálos baleset után egy személyautó vezetője árokba sodródott Gyula közelében.

Halálra gázoltak egy embert a 44-esen
Közúti balesetben meghalt egy férfi Békés megyében a 44-es főúton Békéscsaba és Kondoros között péntek este - közölte a rendőrség a honlapján.

Karambol a 44-esen: beszorult sérültet mentenek
Beszorult sérültet mentenek a tűzoltók a 44-es úton, ahol a 114-es kilométernél összeütközött egy kamion és egy személyautó péntek este.

Műfüves pályát építenek Gyulán
Több mint 32 millió forintos ráfordítással építenek 20x40 méteres, műfüves, világítással ellátott pályát a gyulai 5. számú általános iskolában. A munkálatok már elkezdődtek — jelentette be a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő.

Hárommilliós fejlesztés a Kazinczy lakótelepen
Több fejlesztés valósult meg az elmúlt napokban Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen — hangzott el pénteken azon a sajtótájékoztatón, ahol Fülöp Csaba, a körzet önkormányzati képviselője számolt be a fejlesztésekről.

Felújíthatják a rendelőintézetet Békésen
Két sajtótájékoztatón is elemezték a békési közélet szereplői pénteken a helyi képviselő-testület közelmúltban tartott ülésén hozott döntéseket.

Szakminiszteri elismerés a kunágotai pedagógusnak
Gyöngyösiné Bálint Anna kunágotai pedagógus több generációnak tanította a szép magyar beszédet, az irodalmat és a nyelvtant. Nyugdíjba vonulása alkalmából Németh László-díjat vehetett át Balogh Zoltán szakminisztertől. A méltatásban ez áll: a gyermekek harmonikus személyiségformálása érdekében végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként. Ezért választotta lapunk a hét emberének.

Zsaruellátó: szobányi adományt gyűjtöttek Békésben
Zsaruellátó néven országos kezdeményezés indult néhány hete a Facebookon. Az oldalon szerveződő civil közösség, melynek immáron két és fél hete Békés megyei szervezete is van, a határon dolgozókat támogatja adományokkal.

More from Békés megye ...
Megosztások
Untitled Document
Ma
2015. október 10.
Szombat
Gedeon

A Nap kel 06:06-kor,
nyugszik 17:09-kor.
Holnap Brigitta napja lesz.
Katonai pálya
Teleki Hírek
Időjárás
Magyar Államkincstár
Közadatkereső
Pályázat kereső

www.pafi.hu
Megyei Hírlap
BEOL
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 53
· Legújabb tag: Roberttutt
Képek