Üvegzseb

 

Szerződés neve

(típusa)

Tárgya

Szerződést kötő felek

Szerződés értéke

(nettó)

Szerződés

időtartama

Vállalkozói szerződés

Dózsa útfelújítás

DEBMUT KFT.

14.990,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Hársfa útépítés

DEBMUT KFT.

10.416,- eFt

2006.06.01. – 2007.08.30.

Vállalkozói szerződés

Temető útépítés

DEBMUT KFT.

14.878,- eFt

2006.06.01. – 2006.11.30.

Vállalkozói szerződés

Dózsa-Tulipán útépítés

DUNA ASZFALT KFT.

77.223,- eFt

2009.09.02. – 2009.11.15.

Vállalkozói szerződés

Játszótér

ROYAL-KERT KFT.

7.699,- eFt

2009.10.05. – 2009.10.20.

 

Hírek
beol - Helyi hírek
„A lányok ugyanúgy jönnek vadászni” - Pokémon-őrület Orosházán is
Virtuális őrület söpör végig a főtereken, meg a fiatalok körében — ezt erősítették meg megyénk több településén. Megtaláltuk a Pokémon Go! Orosháza és Környéke Csoport szóvivőjét. Kíváncsiak voltunk, mennyire fertőző a dolog. Kiderült, nagyon.

Akik nem maradhattak ki! – megyei olimpiatörténelem, XXXI. rész
A legutóbbi, 2012-es londoni olimpia volt a 30. az ötkarikás játékok sorában. Stílszerűen 30 részes olimpiatörténeti sorozatot indítottunk lapunkban, mely Békés megye legsikeresebb sportembereinek állított emléket, legemlékezetesebb pillanatait idézte fel. A sorozat igyekezett minél több kiváló sportembert, életutat, egyediséget bemutatni, mégsem kerülhetett mindenki neve a lap hasábjaira. Egyes sportágak, fantasztikus versenyzők kimaradtak a felsorolásból. Őket sem szerettük volna kihagyni. A 31. rész róluk szól.

Harci játékok és nagykoncertek
A hétvégén rendezik a gyulai vár tövében a Végvári Napokat. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő esemény, amin 14 hagyományőrző egyesület működik közre, idén abban különleges, hogy 450 éve zajlott a gyulai vár ostroma, s került oszmán kézre az erődítmény - amely ma Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára. (x)

Szezonnyitó fociértekezlet Békéscsabán
Szezonnyitó értekezletet tartott Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága. A nap témája, az Elek megyei másodosztályú csapatának visszalépése is napirendre került a tanácskozáson.

Két esztendeje nagykövet a gyulai Müller Adrien
Müller Adrien két éve látja el nagyköveti teendőit Lettországban. Megbízatása előtt már élt családjával Brüsszelben, ahol Magyarország EU Állandó Képviseletén dolgozott. Az otthon azonban számára a mai napig Gyulát jelenti, ahova mindig szívesen utaznak haza a családdal.

Megelevenedik a gyulai várostrom
Péntektől vasárnapig ismét megrendezik a Végvári Napokat Gyulán — közölte a vár lovagtermében megtartott szerdai sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő.

Stopposok loptak bankkártyát Orosházán
Stopposok vitték el és használták egy férfi bankkártyáját Orosházán.

Búcsú: elindult az olimpiai menet Békéscsabáról
Szerdán délelőtt a városháza dísztermében bensőséges hangulatú ünnepség keretében búcsúztatták a riói nyári olimpiára utazó négy sportolót és három szakembert.

Tovább száguld a Csabai Nyár!
Július utolsó hétvégéjén a jazz rajongóinak kedvez a program, hiszen az utóbbi években reneszánszát élő big band műfaj vizein evezve a Big Band Találkozóra várja közönségét a Csabagyöngye Kulturális Központ. (x)

Egy betörővel kevesebb lett Békésben
Gyorsétteremből és önkormányzati épületből is lopott az a férfi, akit a helyi rendőrök fogtak el Gyomaendrődön. Az intézkedésről videó is készült.

Csinosítgatják a kórházkertet
Csinosítgatnák a betegek által a nyári melegben gyakran látogatott kertet Orosházán: a megmozdulás első részeként szerda délelőtt facsemetéket ültettek el.

Amire százezren vártak: itt vannak a ponthatárok
Nyilvánosságra hozták kedden este nyolc órakor az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az idén felsőoktatásba jelentkező több mint 111 ezer diák mintegy 67 százalékát felvették valamelyik egyetemre, illetve főiskolára, majdnem 4 százalékkal többet mint tavaly. Cikkünkben arról is olvashat, hogyan alakultak a ponthatárok megyénkben.

Kiadták a figyelmeztetést: ma is bárhol leszakadhat az ég
A felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fiatal táskatolvajokat kapcsoltak le Békéscsabán
A rendőrök elfogták a Békéscsabán, az Árpád soron és a Lencsési úton történt, hasonló módszerrel elkövetett lopások gyanúsítottjait.

Támogatás az iskolához: több mint száznegyven diákot segítenek
A gyámhatóság által a gyerekek és fiatalok számára nyújtott tanévkezdési támogatás mellett a gyulai önkormányzat is segíti a családokat ezen a téren is — közölte kedden délelőtti sajtótájékoztatóján dr. Görgényi Ernő polgármester.

Gyulai programok – nem csak turistáknak
A hétvége a gyulai várról és a Végvári Naporól szól majd a megyében. Érdemes azonban szétnézni a város többi kiállítóhelyén is, sőt: akár Békés megyeiként is élni a vár, a kastély, az Erkel Ferenc Emlékház garantált programjainak lehetőségével. Ha nem utazott el a szabadsága idején, akkor sem kell lemondania a turistáknak szervezett eseményekről. (x)

„Szétverem a fejed” - pénz miatt balhéztak Békéscsabán
Nem jogerősen - másfél évre felfüggesztve - hat hónap szabadságvesztésre ítélte a Békéscsabai Járásbíróság a minap G. Z. T.-t. A vádlott két éve, egy nyári estén egy békéscsabai szórakozóhelynél balhézott: Ny. R. tartozott neki, ezt a pénzt követelte a sértettől, majd miután Ny. R. nekiugrott, úgy megütötte, hogy a sértett egy kapunak esett.

A müncheni terror egy gyulai anya szemével
Nem csak Németországot, de Magyarországot is megrázta a péntek esti müncheni mészárlás híre. Németországnak egyébként is fekete hétvégéje volt, hiszen több támadás és merénylet is történt az elmúlt napokban. Lapunk egy több éve Münchenben élő, gyulai kötődésű fiatal édesanya, Hübner Dóra segítségével idézi meg, hogy milyen jelenleg a közhangulat a bajor fővárosban.

Itthon készülnek az orosháziak
Az elmúlt héten Mátraházán edzőtáborozott az NB I-es Orosházi FKSE-Linamar férfi kézilabdacsapata.

Feszítővágóval estek neki a roncsnak - fotó, videó!
Háromnapos műszaki mentési gyakorlaton vesznek részt a békéscsabai és a gyulai hivatásos, illetve a sarkadi önkéntes tűzoltók a fürdővárosban. Kedden a sajtó munkatársai is betekinthettek abba, hogy milyen jellegű tudást és felkészültséget igényel egy-egy gépjármű szétvágása, a balesetek után a sérültek mentése.

More from Békés megye ...
Megosztások
Untitled Document
Ma
2016. július 27.
Szerda
Olga, Liliána

A Nap kel 04:26-kor,
nyugszik 19:28-kor.
Holnap Szabolcs napja lesz.
Teleki Hírek
Közadatkereső
Polgármesteri tájékoztató
Sajtóközlemény
Magyar Államkincstár
Pályázat kereső

www.pafi.hu
Megyei Hírlap
BEOL
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 3
· Legújabb tag: gygy
Képek